• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Родини захисників Вітчизни отримали житло у Черкасах за місцевою програмою

Родини захисників Вітчизни отримали житло у Черкасах за місцевою програмою

18477 728x546За 10 місяців цього року 13 родин учасників АТО забезпечено житлом у місті Черкаси в рамках програми пільгового житлового кредитування цієї категорії громадян.

Зазначена програма реалізується на умовах співфінансування по обласній програмі забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей у 2015-2017 рр. і міській програмі пільгового житлового кредитування учасників АТО та членів їхніх сімей у Черкасах на 2016-2020 рр.

Для придбання житла учасникам програми цього року вже використано понад 9 млн грн, в тому числі з бюджету міста Черкаси 8,115 млн грн, з бюджету Черкаської області – 901,7 тис грн. На залишок коштів, які будуть профінансовані до кінця цього року з бюджетів Черкас і області (а це близько 2,4 млн грн), буде забезпечено житлом ще 3 сім’ї учасників АТО.

Варто відзначити, що програма має популярність серед учасників АТО. До Черкаського регіонального управління Держмолодьжитла, який є виконавцем програми, подано більше 90 пакетів документів від бажаючих взяти участь у програмі.