• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Анонс: ЕкспоФорум "Будівництво. Архітектура. Нерухомість" - старт 5 жовтня

Анонс: ЕкспоФорум "Будівництво. Архітектура. Нерухомість" - старт 5 жовтня

5 BRIFING

Цього дня відбудуться відразу дві події, в яких#Держмолодьжитло візьме участь. Окрім згаданого в попередній публікації Ярмарку щодо захисту прав ВПО, яке теж відбудеться 5 жовтня, Голова правління ДержмолодьжитлаСергій Комнатний планує взяти учать в урочистій церемонії відкриття найбільшої будівельної виставки сезону. Міжнародний ЕкспоФорум "Будівництво. Архітектура. Нерухомість" розпочинає завтра свою роботу в столичному Виставковому центрі "КиївЕкспоплаза" (вул.Салютна 2-Б). 

В ході запланованої на перший день роботи ЕкспоФоруму презентації "Новації в сучасному будівництві: організація, технології, матеріали" Сергій Комнатний зробить доповідь на тему "Програми Держмолодьжитла - інструмент запобігання кризи на ринку нерухомості". Презентація починається в 12.00 в залі №1 Виставкового центру.

Окрім представника Держмолодьжитла на Презентації заявлені такі доповідачі як Лев Ревазович Парцхаладзе - заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Петро Степанович Шилюк - Президент Будівельної палати України, Плоский Віталій Олексійович - проректор з наукової роботи та міжнародних зв`язків КНУБА та інші.