• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло: крок до підвищення відкритості й прозорості

Держмолодьжитло: крок до підвищення відкритості й прозорості

transparency business

Держмолодьжитло зробило крок до підвищення відкритості й прозорості своєї роботи

Концепцію інформаційної політики затвердило сьогодні правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Документ розроблено з метою активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи Фонду як інструменту державної житлової політики, розповсюдження об’єктивної інформації про діяльність Держмолодьжитла, різнобічного і повного інформування громадян про житлові програми Фонду, застосування сучасних технологій присутності в національному інформаційному просторі.

Реалізація концепції передбачає активізацію роботи Фонду на всіх інформаційних майданчиках, через які можна донести до людей правдиву інформацію про можливості вирішення житлової проблеми українців, що їх надає Держмолодьжитло у співпраці з центральними та місцевими органами влади і самоврядування.

З-поміж іншого, документ передбачає проведення інформаційно-роз’яснювальних і рекламних кампаній, розміщення інформаційних сюжетів про програми Держмолодьжитла на телеканалах з найбільшим охопленням аудиторії в межах часу, передбаченого законодавством для розміщення соціальної реклами.

Також варто відзначити, що нового сучасного вигляду набув офіційний сайт Держмолодьжитла. У перспективі передбачається подальше розширення інформаційного і комунікативного функціоналу сайту з метою спрощення доступу громадян до отримання інформації та участі у житлових програмах Фонду.