• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло на спільному з Будівельною палатою та Академією будівництва засіданні Президій

Держмолодьжитло на спільному з Будівельною палатою та Академією будівництва засіданні Президій

IMG 0095

12 грудня за запрошенням Будівельної палати України Голова правління Держмолодьжитла взяв участь в спільному засіданні Президій Будівельної палати України (БПУ) та АБУ - Академії Будівництва України, яке під головуванням Президента БПУ Петро Степановича Шилюка проходило залі Наукової Ради КНУБА - Київського національного університету будівництва та архітектури. 

 Серед учасників заходу були також Дмитро Андрієвський - перший заступник голови Комітету Верховної ради України з питань будівництва, містобудування та комунального господарства, Станислав Сташевский - Перший віце-президент БПУ, Іван Назаренко - Президент АБУ, Куліков Петро Мусійович - ректор КНУБА, Прохоров Сергій Мефодійович - Перший віце-президент Український союз промисловців і підприємців (УСПП) та інші поважні особи, що представляють керівництво будівельної галузі та галузевої науки. Серед учасників заходу були також присутні представники студентської молоді та науково-викладацького складу Університету.

IMG 0127

Свій виступ керівника Держмолодьжитла присвятив висвітленню теми пільгових державних житлових програм, які реалізує Фонд, здобуткам та досягненням установи, а також планам подальшого розвитку цієї соціально значущої діяльності. Торкаючись теми інновацій в будівництві, очільник Фонду зазначив, що Держмолодьжитло посильно впливає на стимуляцію цих процесів. Так, наприклад, обираючи об'єкти для житлових програм, Фонд віддає перевагу тим будинкам, при зведенні яких будівельними організаціями були використані сучасні технології, та які мають найкращі показники екологічності та енергоефективності. Інформація про житлові програми, що реалізуються Фондом, була особливо цікавою для тих з присутніх, хто цікавиться можливостями поліпшити свої житлові умови за допомогою пільгових програм Фонду.