• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло в Івано-Франківську: програма розвитку

Держмолодьжитло в Івано-Франківську: програма розвитку

top photo 0

Івано-Франківським регіональним управлінням Держмолодьжитла спільно з Департаментом будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації розроблено проект Регіональної цільової програми розвитку молодіжного житлового будівництва в області на 2018-2022 роки.

Метою Програми є створення належних умов для розв’язання житлової проблеми мешканців області, насамперед учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей, а також низки інших пільгових категорій, які потребують поліпшення житлових умов.

Згідно з положеннями цієї Програми, планується збудувати та ввести в експлуатацію близько 6,5 тис. кв. метрів житла, що дасть змогу забезпечити житлом більше ста молодих сімей та одиноких молодих громадян, в першу чергу, з числа учасників АТО та інших пільгових категорій, які потребують соціального захисту.

Проект Програми схвалено розпорядженням голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука та передано до обласної ради. Обласною радою, у свою чергу, розроблено проект рішення про регіональну цільову програму розвитку молодіжного житлового будівництва в області на 2018-2022 роки, який планується розглянути на черговій сесії.