Держмолодьжитло в регіонах: Закарпаття на зв'язку.

24 жовтня на телеканалі Закарпатської філії Державної телерадіокомпанії «Тиса-1» у прямому ефірі програми «Тиса-LIVE» журналісти досліджували тему молодіжного житлового кредитування та забезпечення населення доступним житлом. Мова йшла як про Україні в цілому, так і про Закарпатський регіон. У студії на запитання ведучої відповідала директор Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла Галина Дудчук.

ТРК Тиса 1 25102017

Через скап-зв'язок у розмові взяв участь голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний, який розповім телеглядачам про стан справ в зазначеній галузі у розрізі всієї України, про нововведення в діючих програмах пільгового кредитування та роботу, яку веде Фонд щодо розвитку таких програм.

20171024 182148 ред

Під час бесіди освітлювалася ситуація щодо реалізації житлових програм у різних регіонах України у порівнянні із Закарпатською областю. У телепрограмі демонструвалися інтерв’ю як з громадянами, котрі вже скористалися програмами забезпечення молоді житлом, так і з тими, хто планує зробити це в майбутньому. Тема розмови, що висвітлювалася у програмі, актуальна та цікава кожному, хто прагне вирішити житлові проблеми. А таких в Україні згідно офіційної статистики, яка веде облік всіх, хто зареєструвався в місцевих органах влади в квартирних чергах, понад 600 тисяч громадян.