• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Нарада в режимі on-line: Статутний капітал повинен працювати

Нарада в режимі on-line: Статутний капітал повинен працювати

Селекторна відео 3 з регіонами. 20 липня 2017

20 липня була проведена відео-нарада з директорами регіональних управлінь/Іпотечного центру в місті Києві та Київської області Держмолодьжитла. На нараді, яку проводив голова правління Сергій Комнатний, були присутні члени правління та начальники управлінь центрального апарату Фонду, розглянуто поточний фінансовий стан справ та питання, пов`язані виконанням попередніх рішень щодо організації ефективної роботи по виконанню житлових програм.

Керівники регіональних управлінь Держмолодьжитла в ході відео-наради звітували про стан роботи по реалізації державних житлових програм та активізації співпраці з суб'єктами місцевого самоврядування в своїх регіонах. Були обговорені питання щодо кредитування за програмами Фонду за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла, що означає додаткове залучення на соціально значущі цілі ще 58 млн. грн.

Організаційно-технічне забезпечення проведення відео-наради забезпечувало управління аналітики та координації роботи регіональних управлінь та програмного забезпечення Держмолодьжитла.