• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Досвід ветерана МЖК і надалі служитиме справі розвитку житлових програм

Досвід ветерана МЖК і надалі служитиме справі розвитку житлових програм

 

Голова правління Державного фонду молодіжного житлового будівництва Сергій Комнатний підписав наказ про призначення своїм радником на громадських засадах Романа Богуславського, ветерана руху молодіжних житлових комплексів, який тривалий час очолював Львівське регіональне управління Держмолодьжитла.

 A183783

–  Ваш величезний досвід громадського лідера, будівничого, управлінця, без перебільшення, є безцінним, – сказав під час вручення посвідчення радника очільник Фонду. – Поза сумнівом, і на вашій новій посаді він сприятиме ефективному впровадженню державних і регіональних житлових програм.

 A183787

Зі свого боку, Роман Богуславський, який сьогодні очолює Львівське регіональне відділення Всеукраїнської асоціації Укрмолодьжитло, зазначив, що спільна справа колективу Фонду в столиці й регіонах – зробити все для того, щоб молода українська сім'я достойно і комфортно почувалася у своїй державі, жила і працювала на благо українського народу і прийдешніх поколінь.

– Єдності в лавах МЖК, націленій на розвиток людини, стабільність у суспільстві, забезпечення добробуту сімей, варто повчитися нашим парламентаріям і політикам, – наголосив голова правління Держмолодьжитла.