• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Іпотечний центр Держмолодьжитла надав житловий кредит учаснику АТО

Іпотечний центр Держмолодьжитла надав житловий кредит учаснику АТО

comprar apartamento pront o 640x400 11

 

Іпотечний центр Держмолодьжитла надав пільговий житловий кредит учаснику АТО

Черговий пільговий житловий кредит учаснику бойових дій у зоні антитерористичної операції надано Іпотечним центром Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Кредит за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла надано військовослужбовцю Віталію Поливанюку.

Фахівці Іпотечного центру у Києві та Київській області нагадують, що кредитування за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла передбачає перший внесок у розмірі 10 відсотків вартості житла, відсоткова ставка складає 14,1% річних. Кредит надається у гривні строком до 30 років. За ініціативою Віце-прем'єр-міністра - Міністра регіонального розвитку Геннадія Зубка пріоритет у отриманні таких кредитів надано сім’ям учасників АТО.

Загалом станом на 1 серпня 2017 року Держмолодьжитло допомогло вирішити житлове питання 113 учасникам АТО та їхнім сім’ям. Зокрема, якщо за весь 2016 рік забезпечено житлом 52 родини учасників АТО (26 – за програмою пільгових житлових кредитів, стільки ж – за програмою придбання доступного житла), то вже за 7 місяців цього року квартири отримали 60 таких сімей: 33 – за пільговою програмою і 27 – за програмою придбання доступного житла.