Новий сайт Держмолодьжитла - запущено в роботу!

site web 2

 

Новий сайт Держмолодьжитла запущено. Відповідальні за процес співробітники Фонду докладали чималих зусиль, щоб вчасно виконати всі належні для відповідальної справи технологічні дії. Виконано багато роботи, чималий обсяг цінних інформаційних матеріалів, що накопичився за довгі роки роботи Фонду, ретельно скопійовано, збережено, та перенесено на новий сайт.

Навігація нового сайту відрізняється більш динамічним меню та має візуально більше просторий вигляд. Майже всі звичні постійним відвідувачам нашого порталу розділи збережені та логічно організовані, тож потрібні матеріали постійні відвідувачі знайдуть без труднощів. Але ми всі розуміємо, що все нове вимагає на початку певного часу та терпіння для вивчення засвоєння.

Не варто квапитися відразу критикувати чи багато вимагати від нового сайту - складної комп`ютерної програми, яку лише створено. Треба також взяти до уваги те, що технологічно процес завантаження сайту буде тривати майже добу, тож відображатися напочатку він буде не у всіх однаково добре. Якщо раптом якісь матеріали не будуть знайдені на звичному місці, то це може означати, що вони ще довантажуються або редагуються відповідно до налаштувань нового сайту. Сподіваємось на розуміння складності процесу та відповідне терпіння до можливих тимчасових збоїв в роботі.

Сайти регіональних управлінь Фонду будуть запускатися вслід за основним порталом з наступної неділі. В будь-якому разі, старий сайт на певний період буде збережено і він теж буде доступний для бажаючих.