"Круглий стіл" у Волинській ОДА

"Круглий стіл" у Волинській ОДА.

Робоча нарада в розширеному складі в форматі "круглого столу" була проведена сьогодні в конференц-залі Волинської обласної адміністрації. Тема наради «Перспективи забезпечення житлом молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб Волинської області». Держмолодьжитло на нараді представляв Перший заступник голови правління Фонду Парух Іван Вікторович.

Изображение 036

Більше 70-ти учасників круглого столу заслухали доповіді про стан справ в сфері забезпечення громадян житлом, проблеми, які заважають розвитку в регіоні житлового будівництва. Представник Держмолодьжитла доповів присутнім про існуючий досвід по впровадженню програм забезпечення житлом молоді, учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та інших категорій населення, стан реалізації житлових програм в регіонах та про шляхи подальшого удосконалення механізмів забезпечення громадян житлом Окремо було акцентовано про важливість для успіху справи тісної співпраці органів місцевого самоврядування області - міських та районних з обласними - по вже діючих житлових програмах.

Изображение 012

 Учасники робочої наради вирішили звернутися до обласної ради з проектом обласної програми забезпечення молоді житлом, а також підготувати спільне звернення до уряду з проханням державної підтримки такої програми.