Квартира – у подарунок до дня народження сина

 

Пономарева 2

Дехто вважає, буцімто звичайній сім’ї неможливо отримати пільговий кредит за державними чи місцевими житловими програмами. Але це не так. Думку скептиків спростовують результати повсякденної роботи регіональних управлінь Держмолодьжитла.

Найсвіжіша новина з цієї теми надійшла сьогодні, 27 жовтня. У Сєверодонецьку на Луганщині надано пільговий довгостроковий кредит за обласною Програмою сприяння забезпеченню житлом педагогічних та науково-педагогічних працівників, медичних і фармацевтичних працівників, працівників культури та мистецтв, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування у Луганській області на 2013-2017 роки.

Кредит у розмірі понад 563 тис. грн на придбання власного житла надано за рахунок обласного бюджету родині Ганни Пономарьової, фельдшера Луганської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги. Радіють Ганна та її чоловік Ростислав, який працює водієм.

А особлива підстава для радості є у їхнього сина Владислава. Ще б пак: вже 31 жовтня йому виповниться шість років. І саме до дня народження дуже доречною для майбутнього іменинника буде отримати власний «кабінет» у просторій трикімнатній квартирі, до якої от-от в’їде молода родина.

Вітаємо щасливих новоселів і нагадуємо, що житлові програми для різних категорій громадян впроваджуються в межах фінансування з державного та місцевих бюджетів. За додатковою інформацією звертайтеся до регіональних управлінь Держмолодьжитла в кожній області України.