• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Луганське РУ Держмолодьжитла - захисникам Вітчизни

Луганське РУ Держмолодьжитла - захисникам Вітчизни

Напередодні свята захисників Вітчизни  в інформаційному бюлетені «Вісник Луганщини» опубліковано Порядок надання довгострокових пільгових кредитів учасникам антитерористичної операції на будівництво (реконструкцію) або придбання житла на території Луганської області.

ATO Zhytlo

З фактом публікації в газеті, яка є друкованим органом Луганської обласної адміністрації, зазначена Програма, що була затверджена на сесії ОДА 19 вересня поточного року на виконання Регіональної програми житлового кредитування учасників АТО та членів їх сімей на 2017-2021 роки і зареєстрована у Головному територіальному управлінні юстиції у Луганській області, вступає в дію.

Луганське регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву на сторінках свого сайту повідомляє про цю подію та запрошує учасників АТО скористатися можливостями на пільгових умовах отримати житлові кредити та звертатись за цим в управління за адресою: Україна, 93404, м.Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд.22, офіс 104. Контактні телефони  (06452) 4-25-05, (066) 656-05-57, ел.пошта  lg.12@molod-kredit.gov.ua

З текстом Порядку надання довгострокових пільгових кредитів учасникам антитерористичної операції на будівництво (реконструкцію) або придбання житла на території Луганської області можна ознайомитися за цим посиланням:

https://drive.google.com/open?id=0BwFqauwGiWNXQXo2UzVEaEtkN0E