• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Засідання Комісії Мінрегіону по з розгляду пропозицій щодо формування переліку об’єктів житлового будівництва

Засідання Комісії Мінрегіону по з розгляду пропозицій щодо формування переліку об’єктів житлового будівництва

 
новостройки12На порталі Мінрегіону розміщено повідомлення про призначене на 6 листопада цього року засідання міжвідомчої комісії міністерства, яка розгляне пропозиції щодо включення будівельних об`єктів до переліку таких, на добудову або будівництво яких можуть бути спрямовані державні кошти. Головуватиме на засіданні зазначеної комісії заступник Міністра Лев Парцхаладзе.
 
Мова в повідомленні йде про кошти державного бюджету в розмірі 30 млн грн, що передбачені Законом України від 13.07.2017 № 2137-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» згідно з бюджетною програмою за КПКВК 2751190 «Надання державної підтримки для будівництва (придбання) доступного житла».
 
 
Примітка: КПКВК - це 7-значний код програмної класифікації, де перші дві цифри визначають головного розпорядника, третя - відповідального виконавця бюджетної програми у системі головного розпорядника, а решта чисел - це код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів, який вказує на номер бюджетної програми та підпрограм.
 
В Анонсі повідомляється про те, що заявки від зацікавлених організацій на включення будівельних об`єктів до зазначеного переліку приймаються Мінрегіоном до 16 год. 00 хв. 02.листопада поточного року.