Нові сайти регіональних управлінь

 

internet

Зроблено черговий крок у подальшій реалізації Концепції інформаційної політики Держмолодьжитла, яка передбачає діяльність установи на засадах максимальної інформативності, відкритості та прозорості.

З 1 листопада почали роботу нові сайти всіх регіональних управлінь (РУ) Фонду. Нові сайті працюють на більш сучасній програмній платформі. Оновлено дизайн сайтів, які став більш динамічним і зручним для користувача. Одночасно при цьому було збережено єдиний корпоративний стиль Держмолодьжитла.

Усі сайти РУ є технічно самостійними інтернет-ресурсами, але пов’язані в єдину інформаційну мережу, де головний сайт виконує функцію основного інтернет-порталу, постачальника загальнонаціональних та галузевих новин, інформації нормативного плану та виступає головним координатором спільних корпоративних процесів. Сайти РУ більше орієнтовані на інформування мешканців власного регіону про місцеві житлові програми, пропонують актуальну інформацію про діючі державні програми, які впроваджує Держмолодьжитло, поширюють відомості з головного сайту Фонду. Корисним є також взаємообмін інформацією між регіональними сайтами, це підвищує ефективність роботи самих управлінь, сприяє обміну корисним досвідом та стимулює до дружнього змагання в соціально цінній справі розвитку пільгового житлового кредитування.

Відвідувачі нових сайтів з розумінням поставляться до можливих технічних збоїв, які не виключені на період технічного налаштування. В будь-якому разі, читачі сайтів інформаційної мережі Держмолодьжитла можуть бути впевнені, що отримують актуальну та точну інформацію про державні житлові програми та умови участі в них. А для тих, хто захоче скористатися можливостями, які надає громадянам держава, нагадуємо, що телефони та контактні дані найближчого для вас регіонального управління, які працюють в кожному обласному місті України, розміщено на сайті відповідного РУ у розділі «Контакти». Перейти на сайт РУ можна також із головної сторінки сайту Держмолодьжитла, натиснувши на потрібну область на розміщеній на ній карті України.