• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Тернопільщина: нові квартири за житловими програмами

Тернопільщина: нові квартири за житловими програмами

Козова Тернопіль Вітання

Шість молодих сімей мешканців селища Козова, що на Тернопіллі, отримали нові просторі квартири, скориставшись програмою пільгового довготермінового кредитування молодіжного житлового будівництва, яка діє у Козівському районі.

Квартири надано у 17-квартирному житловому будинку, який щойно здано в експлуатацію. Розташований по вул. Богдана Хмельницького 19А, будинок має вбудовано-прибудовані приміщення та власну парковку для автівок.

Замовником будівництва стало ТзОВ «Тернопільський житловий комплекс», а збудований будинок  ТзОВ «Козівський райагробуд».

Вітаючи новоселів, Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла висловлює подяку  керівництву Козівської районної ради і райдержадміністрації за фінансове сприяння молодіжному житловому кредитуванню в районі. Варто зазначити, що у Козівському районі комплексні програми сприяння розвитку молодіжного житлового кредитування діють з 2011 року.

Тим часом у Тернополі триває розробка міської програми будівництва доступного житла. Документом буде передбачено пільгове довготермінове кредитування низки категорій мешканців обласного центру для будівництва житла, в тому числі молодих сімей і одиноких молодих громадян, учасників АТО та членів їх родин.