• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • У Держмолодьжитлі обговорили перспективи забезпечення житлом учасників АТО

У Держмолодьжитлі обговорили перспективи забезпечення житлом учасників АТО

У Держмолодьжитлі обговорили перспективи забезпечення житлом учасників АТО

Сьогодні у Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву відбулася зустріч голови правління Фонду Сергія Комнатного і першого заступника голови правління Івана Паруха з представниками громадських організацій, які опікуються питаннями учасників антитерористичної операції.

Від громадських організацій участь у зустрічі взяли члени Громадської ради при Держмолодьжитлі – заступник голови ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО» Антон Колумбет і заступник керівника ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО Шевченківського району» Віктор Любченко.

 8183437 small

На початку зустрічі Сергій Комнатний вручив Антону Колумбету Подяку Держмолодьжитла за вагомий особистий внесок у розвиток програм житлового будівництва і плідну співпрацю та з нагоди 25-ої річниці Фонду.

У рамках Меморандуму про співпрацю з громадськими об’єднаннями учасників АТО очільник Держмолодьжитла поінформував учасників зустрічі про стан справ щодо забезпечення житлом цієї категорії захисників Вітчизни. Він повідомив, що на сьогоднішній день 114 сімей учасників бойових дій на сході нашої країни отримали житло за кредитними програмами Фонду. Найбільш активні у цій роботі Харківське, Черкаське, Полтавське регіональні управління Держмолодьжитла.

Керівництво Фонду проводить регулярні зустрічі з першими особами регіональних влад і місцевого самоврядування з метою розширення житлових програм Фонду й залучення коштів місцевих бюджетів до вирішення житлового питання українців. Готуються до розгляду Урядом зміни до законодавства, покликані прибрати зайві бюрократичні перепони для участі громадян у житлових програмах.