• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Вінницьке регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє...

Вінницьке регіональне управління Держмолодьжитла повідомляє...

Вінницьке регіональне управління Держмолодьжитла на сторінках свого сайту повідомляє, що в області прийнято Комплексну регіональну програму пільгового довготермінового кредитування громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на 2018-2022 роки. Програма спрямована на активізацію інвестиційної діяльності у сфері іпотечного кредитування та житлового будівництва з метою соціально ефективного розв’язання проблеми забезпечення житлом мешканців області. Розрахована зазначена програма на молоді сім`ї, одиноких молодих громадян, учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей, педагогічних та науково-педагогічних працівників, держслужбовців і працівників бюджетної сфери, які потребують поліпшення своїх житлових умов. 

1

Як повідомляється, реалізація Комплексної програми дозволить побудувати, реконструювати, або придбати понад 10 тисяч квадратних метрів житла, що дасть змогу забезпечити житлом 171 вінницьку сім’ю і скоротити кількість осіб, які перебувають на квартирному обліку. Окрім того, це дасть змогу залучити додатково в будівельну галузь 210 мільйонів гривень, забезпечити підтримку робочих місць у будівельній галузі, а також надходження податків та інших обов’язкових платежів у сумі понад 55 мільйонів гривень.

2

Орієнтовний обсяг коштів, який пропонується залучити на виконання програми у 2018 році, – складає понад 40 мільйонів гривень. Очікувані показники придбання житлових приміщень (квартир) або індивідуальних будинків у 2018 році  –  49, до завершення дії програми – 171.

Детальніше про подію можна дізнатися на сайті Вінницького Регіонального управління за посиланням: http://vn.molod-kredit.gov.ua/node/113

9