• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Збори первинної профспілкової організації Держмолодьжитла

Збори первинної профспілкової організації Держмолодьжитла

 

20171121 122503 min

21 листопада відбулися чергові збори первинної профспілкової організації (ППО) трудового колективу Державного Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. На зборах були присутні представники керівництва Фонду та Центрального комітету профспілки працівників МЖК в особі голови ЦК Караван Н.Г. 

Учасники зборів розглянули наступні питанням порядку денного: звіт про роботу ППО Держмолодьжитла з 2012 по 2017 роки (доповідач головний економіст Гриценко Л.О.), доповідь контрольно-ревізійної комісії ППО (доповідач начальник Управління аналітики, координації роботи регіональних управлінь та програмного забезпечення Пащенко Л.Т.), вибори профспілкового комітету первинної профспілкової організації (Гриценко Л.О), а також вибори голови профспілкового комітету ППО та вибори ревізійної комісії ППО (доповідач помічник керівника Еттель В.В.).  

20171121 125121 resized min

Виступ на зборах голови правління Фонду Комнатного С.О. був присвячений питанням ефективної взаємодії адміністрації та первинної профспілкової організації трудового колективу Держмолодьжитла. Представник від ЦК Караван Н.Г. розповіла присутнім про плідну співпрацю ЦК профспілки працівників МЖК і ППО Держмолодьжитла та ті питання, які призвана вирішувати первинна профспілкова організація, яка в рівній мірі з адміністрацією зацікавлена в успішній роботі установи. Учасники зборів заслухали доповідь члена профспілки, Уповноваженого з антикорупційної діяльності Паустовської Л.Л. про Кодекс корпоративної поведінки співробітниками.

Одностайним голосуванням члени трудового колективу прийняли рішення: затвердити звіт про роботу ППО Держмолодьжитла з 2012 по 2017 роки, про обрання нового керівника ППО, склад профспілкового комітету та ревізійної комісії організації (більшістю голосів), а також про прийняття Кодекс корпоративної поведінки. Очолювати ППО на наступний звітний період буде новообрана Гриценко Л.О., яка була головою профспілкової організації Фонду в попередній період.