• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Оголошення /
  • Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для доформування складу Громадської ради при Державній спеціалізованій фінансовій установі «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для доформування складу Громадської ради при Державній спеціалізованій фінансовій установі «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»

20 серпня 2020 року відбудуться установчі збори для доформування складу Громадської ради при Державній спеціалізованій фінансовій установі «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (далі – установчі збори)

Місце проведення установчих зборів:

місто Київ, вулиця М. Кривоноса, 2а (4 поверх, зала засідань)

(при цьому, враховуючи складну епідеміологічну ситуацію в країні, проведення установчих зборів можливе в онлайн режимі, про що буде повідомлено не пізніше, ніж за десять календарних днів до проведення установчих зборів)

Початок зборів об 11.00 (при собі мати документ, що засвідчує особу)

Запрошуємо до участі в установчих зборах представників громадських, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – громадські об’єднання (ГО).

До складу Громадської ради при Держмолодьжитлі можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які провадять свою діяльність у сфері, що пов’язана з діяльністю Держмолодьжитла.

Громадські об’єднання, незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо), для участі в установчих зборах делегують одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради при Держмолодьжитлі.

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради Держмолодьжитла, затверджений рішенням громадської ради при Держмолодьжитлі «Про створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для доформування складу Громадської ради» (протокол позачергового засідання Громадської ради при Держмолодьжитлі від 07.07.2020 р. № 9):

Когут Сергій Сергійович

-

координатор у м. Ірпінь Благодійної організації «Благодійний фонд Губського»

Басенко Ірина Миколаївна

-

представник громадської організації «Медіа центр «Власно» (за згодою)

Толстоухова Світлана Валентинівна

президент Громадської організації «Ліга соціальних працівників України»

Рєпін Юрій Вікторович

-

заступник голови правління Громадської організації                   «В майбутнє разом»

Алексеєнко Катерина Володимирівна

-

заступник начальника управління  стратегічного планування та нормативно-правової роботи Держмолодьжитла

Відповідальна особа у складі ініціативної групи - Когут Сергій Сергійович (e-mail: sergeykohyt4444@gmail.com, тел. (098) 836-58-87)

Для участі в установчих зборах для доформування складу Громадської ради з 9 липня 2020 року по 10 серпня 2020 року (включно) до Ініціативної групи подається заява у довільній формі із зазначенням мети і завдань членства у Громадській раді, підписана уповноваженою особою керівного органу ГО.

ДО ЗАЯВИ ДОДАЮТЬСЯ:

·  рішення керівника ГО, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради при Держмолодьжитлі, засвідчене печаткою (у разі наявності);

·  біографічна довідка делегованого представника ГО (обов'язково контактна електронна адреса та телефони; додаткова інформація: досвід проведення громадських експертиз, моніторингів тощо, мотивація бути членом Громадської ради при Держмолодьжитлі, можливий напрямок роботи в Громадській раді) за підписом цього представника, засвідчена керівником організації та печаткою (у разі наявності);

·  інформація про результати діяльності громадського об’єднання протягом останніх двох років (з акцентом на діяльності у сфері компетенції Держмолодьжитла), засвідчена керівником організації та печаткою (у разі наявності), у разі,  коли громадське об’єднання працює менше двох років, — за період діяльності;

·  відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та витяг зі статуту (положення) ГО щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;

·  інформація про отримання ГО, як володільцем бази персональних даних його членів, згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;

·  відомості про місцезнаходження ГО, адресу електронної пошти ГО та номер контактного телефону.

Склад Громадської ради Держмолодьжитла доформовується на установчих зборах шляхом таємного рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Громадської ради при Держмолодьжитлі та особисто присутні на установчих зборах.

Документи, оформлені належним чином, направляти за адресою: м. Київ, вул. М. Кривоноса, 2а, (Держмолодьжитло, кабінет 410).

Електронні копії документів направляються на адресу e-mail: gromrada.molodjutlo@gmail.com. Телефон для довідок: (044) 275-23-56.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для доформування Громадської ради при Держмолодьжитлі