Антикорупційний тренінг у Держмолодьжитлі

IMG 01

Другий день щорічної робочої наради членів правління, директорів регіональних управлінь і керівників структурних підрозділів Держмолодьжитла розпочався із виступу уповноваженої з антикорупційної діяльності установи Любові Паустовської.

Для директорів РУ було проведено навчальний тренінг щодо електронного декларування, надана інформація про типи електронних декларацій та особливості їх заповнення. Також ішлося про нормативно-правове забезпечення електронного декларування та основні напрямки і показники роботи Національного агентства з питань запобігання корупції.

Також сьогодні відбуваються тематичні наради з важливих і актуальних для громадян питань – «Підвищення ефективності виконання заходів щодо проблемних об’єктів», «Участь Держмолодьжитла у виконанні місцевих житлових програм» тощо.

Підбиваючи підсумки робочої наради, голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний зазначив, що дводенне пряме спілкування керівництва установи, фахівців центрального апарату і представників усіх регіонів нашої держави стало продуктивним і корисним. Обговорено підсумки роботи у 2017 році, оприлюднено результати рейтингової оцінки діяльності регіональних управлінь. Визначено тактику дій на рік 2018-ий на виконання Стратегії Держмолодьжитла. Відпрацьовано конкретні кроки щодо реалізації державних і місцевих житлових програм.

Не обійшли мовчанкою і такі складні питання, як контроль за будівництвом житлових об’єктів, підвищення ефективності управління бюджетними коштами, стан претензійно-позовної роботи. За підсумками наради будуть дані конкретні доручення відповідним підрозділам Фонду і регіональним управлінням Держмолодьжитла.