• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло і Будпалата – партнерство, перевірене роками

Держмолодьжитло і Будпалата – партнерство, перевірене роками

Голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний взяв участь у засіданні правління Будівельної палати України.

Відкрив засідання президент Будпалати, Герой України Петро Шилюк. Він підбив підсумки роботи будівельного комплексу країни в 2019 році та актуалізував проблеми галузі. Прозвучали доповіді та виступи членів правління та запрошених.

2121as 1

Під час виступів наголошувалося на важливості повноцінного відновлення фінансування житлових програм для забезпечення житлом громадян України. Пропозиції, висловлені в ході обговорення, будуть оформлені як звернення до відповідних органів влади.

Відповідно до Програми діяльності Уряду до 2025 року Будпалатою буде розроблено пропозиції щодо покращення інвестиційного клімату у будівництві, підвищення доступності житла для людей за рахунок здешевлення вартості кредитних ресурсів тощо.

З метою реалізації житлових програм буде підготовлено звернення членів Будівельної палати України до Міністерства розвитку громад і територій України та профільного комітету парраменту щодо прискорення ухвалення нової редакції Закону «Про комплексну реконструкцію кварталів (мікрорайонів) застарілого житлового фонду».