• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло на тренінгу з питань протидії корупції

Держмолодьжитло на тренінгу з питань протидії корупції

78412149 498902907646702 3198982441964404736 n

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний і уповноважена з антикорупційної діяльності Держмолодьжитла Любов Паустовська взяли участь у навчальному тренінгу «Етичні стандарти поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та прирівняних до них осіб», який відбувся у Міністерстві розвитку громад і територій України.

Учасниками тренінгу стали представники апарату Мінрегіону, державних підприємств і організацій, що належать до сфери управління міністерства, та Національної поліції України. Відкрив захід заступник міністра В’ячеслав Негода.

Під час тренінгу йшлося також про запобігання конфлікту інтересів у діяльності працівника органів влади, про нове в законодавчій базі щодо фінансового контролю та декларування доходів публічними службовцями.

З-поміж іншого, як позитивний факт було відзначено, що у Держмолодьжитлі ухвалено і діє кодекс поведінки працівника установи, який відповідає загальноприйнятим у цій сфері нормам.