• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Сайт Держмолодьжитла відвідали понад третина мільйона українців за рік

Сайт Держмолодьжитла відвідали понад третина мільйона українців за рік

Аналіз роботи сайту Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та сайтів регіональних управліньАналіз роботи сайту Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та сайтів регіональних управліньДержмолодьжитла продемонстрував, що інформаційні ресурси установи й надалі залишаються джерелом достовірної та офіційної інформації для громадян про житлові програми. І не тільки. Ось вже понад два роки як ми забезпечили людям можливість через сайти регіональних управлінь Фонду зробити кілька ключових для потенційних учасників програм речей: ознайомитися з їхніми умовами та переліком необхідних для участі документів, зареєструватися для участі в програмах та відстежувати рух черги учасників програм. Держмолодьжитла продемонстрував, що інформаційні ресурси установи й надалі залишаються джерелом достовірної та офіційної інформації для громадян про житлові програми. І не тільки. Ось вже понад два роки як ми забезпечили людям можливість через сайти регіональних управлінь Фонду зробити кілька ключових для потенційних учасників програм речей: ознайомитися з їхніми умовами та переліком необхідних для участі документів, зареєструватися для участі в програмах та відстежувати рух черги учасників програм.

Відвідуваність сайтів Держмолодьжитла суттєво зросла протягом найбільш напруженого періоду 2019 року, 4 кварталу, коли відбувалася активна реалізація житлових програм.

Загалом за 2019 рік тільки офіційний сайт Фонду відвідали понад 350 тисяч користувачів. З них понад 45 відсотків – нові відвідувачі, яким ми завжди раді допомогти консультацією чи практичними діями з реєстрації.

При цьому наведемо цікавий факт: зі смартфонів на сайт заходили найбільше, 55 відсотків відвідувачів. Це ще раз доводить: Держмолодьжитло – вже понад два роки як у смартфоні!

Доволі велика й географія наших читачів: окрім, природньо, України нас читали із США, Польщі, Німеччини, Росії, Великої Британії, Чехії, Нідерландів і Швеції. Можливо, це були наші громадяни, які не виключають можливість повернення додому і міркують над варіантами придбання власного житла?)

Звичайно, найбільш популярними бути сторінки сайту, де йдеться про житлові програми: «Доступне житло», «Пільгове молодіжне кредитування», «Кредит для ВПО та АТО (ООС)» і «Кредит з статутного капіталу».

З початком 2020 року вже працюємо над розвитком житлових програм, модернізацією їхніх умов для людей, повноцінним фінансуванням. Чекаємо від вас на зворотний зв'язок. Бо Держмолодьжитло – це сервіс для людей!