• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Держмолодьжитло вітає будівельників із професійним святом

Держмолодьжитло вітає будівельників із професійним святом

 Держмолодьжитло вітає будівельників із професійним святом

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний на запрошення Президента Будівельної палати України, Героя України Петра Шилюка взяв участь у розширеному засіданні Ради БПУ.

У своїй доповіді Петро Шилюк проаналізував показники роботи будівельного комплексу України. З-поміж іншого, Петро Степанович наголосив на важливості відновлення фінансування державних житлових програм, що сприятиме не лише задоволенню соціальних потреб громадян, але й активізує роботу будівельних підприємств.

Заступник Харківського міського голови Михайло Фатеєв відзначив вагому роль Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву в реалізації житлових програм у областях України та висловився за повноцінне фінансове наповнення житлових програм на всіх рівнях – як державному, так і місцевому. Нагадаємо, завдяки ефективній співпраці з Харківською міською владою відповідне регіональне управління Фонду забезпечує житлом найбільше сімей з-поміж інших РУ Держмолодьжитла.

Відбулися урочистості й нагородження кращих працівників галузі з нагоди свята.

4 derzhmolodzhytlo vitaie budivelnykiv iz profesiinym sviatom

 

7 derzhmolodzhytlo vitaie budivelnykiv iz profesiinym sviatom