• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • До уваги клієнтів Держмолодьжитла з АР Крим! Реквізити для виконання зобов’язань за договорами!

До уваги клієнтів Держмолодьжитла з АР Крим! Реквізити для виконання зобов’язань за договорами!

До уваги клієнтів Держмолодьжитла з АР Крим! Реквізити для виконання зобов’язань за договорами!

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву  тимчасово припинив діяльність своїх регіональних управлінь на території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя.

Клієнти, які обслуговувалися у регіональних управліннях в АР Крим і м. Севастополі, переведені на обслуговування до Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла, адресу, контактні номери телефонів і режим роботи якого розміщено за посиланням: https://mk.molod-kredit.gov.ua/kontakty

При цьому звертаємо вашу увагу, що зобов’язання за укладеними кредитними договорами не припиняються і підлягають безумовному виконанню клієнтами. Держмолодьжитло в особі своїх регіональних управлінь як сторона, що уклала кредитний договір, вчасно виконало свої зобов’язання.

У зв’язку з цим клієнти повинні вжити вичерпних заходів з належного виконання своїх зобов’язань за кредитними договорами – зокрема, щодо вчасного повернення кредиту, сплати відсотків за користування ним і комісійних винагород.

Держмолодьжитло пропонує клієнтам особисто або через уповноважену особу виконувати зобов’язання за кредитними договорами шляхом переказу грошових коштів через установу будь-якого банку або шляхом внесення грошових коштів у касу будь-якої банківської установи, розташованої на території України поза адміністративними межами АР Крим та м. Севастополь, за реквізитами, розміщеними на вебсайтах усіх регіональних управлінь Держмолодьжитла.