• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Доступне житло: державні установи об’єднують зусилля

Доступне житло: державні установи об’єднують зусилля

IMG 03    

Сьогодні підписано Меморандум про співпрацю між Державною спеціалізованою фінансовою установою «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» і Державною  іпотечною установою.

Метою Меморандуму є співпраця і консолідація зусиль обох організацій, спрямованих на розвиток іпотечного та фондового ринків України, створення сприятливих умов для вирішення житлових питань, для того, щоб якомога більше громадян змогли придбати житло на доступних умовах.

Як зазначив голова Держмолодьжитла, Сергій Комнатний, досягнення мети можливе за умови, не тільки реалізації існуючих механізмів, спрямованих на забезпечення житлом громадян, а й шляхом розроблення нових програм, які дозволять забезпечити реалізацію житлових прав для громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Голова правління ДІУ Андрій Камуза, впевнений у можливостях подальшого розвитку системи іпотечного житлового кредитування, визначення оптимальних умов і способів кредитування з метою забезпечення їх доступності.

             Державні установи - це обличчя нашої країни, їх робота повинна бути направлена на благо громадян та на покращення умов їх життя, необхідно об’єднувати свої зусилля за для більш ефективної роботи у досягнені спільної мети.

IMG 01