• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Голова Громадської ради при Держмолодьжитлі склав повноваження

Голова Громадської ради при Держмолодьжитлі склав повноваження

Сьогодні, 7 липня, в режимі онлайн відбулося  позачергове засідання Громадської ради при Держмолодьжитлі. Засідання було ініційоване членами Ради у зв’язку із надходженням заяви про складання повноважень голови Громадської ради Олександра Санченка, обраного народним депутатом України.

107422807Голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний стисло поінформував про поточний стан реалізації житлових програм і зазначив, що аналіз результатів роботи Фонду за І півріччя 2020 року буде своєчасно надано громадськості.

Окремо очільник Фонду подякував за роботу Олександру Санченку, який став першим головою Громадської ради після її утворення 2017 року. Саме відтоді Держмолодьжитло почало більш активно взаємодіяти з інститутами громадянського суспільства і працювати над підвищенням прозорості своєї роботи.

Члени Громадської ради ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень Олександра Санченка як голови Громадської ради при Держмолодьжитлі.

Під час засідання члени Громадської ради ухвалили важливе рішення – доформувати склад Ради. У зв’язку з цим було утворено ініціативну робочу групу з підготовки установчих зборів для доформування складу Громадської ради. Повідомлення про дату, час, місце проведення установчих зборів, а також процедуру подання заяв на участь в установчих зборах буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Держмолодьжитла.