• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Івано-Франківськ: діалог з учасниками АТО і владою з житлових питань

Івано-Франківськ: діалог з учасниками АТО і владою з житлових питань

sayt222 березня у Івано-Франківську відбулася зустріч голови правління Держмолодьжитла Сергія Комнатного з учасниками антитерористичної операції – мешканцями області. Обговорювалися шляхи вирішення житлової проблеми цієї категорії громадян.

Керівник Фонду надав інформацію про умови державних програм забезпечення громадян власним житлом. Про особливості реалізації обласної і міської житлових програм повідомила директор Івано-Франківського регіонального управління Держмолодьжитла Леся Гвоздянчук.

kol

Відбулося жваве спілкування, під час якого ішлося про проблемні моменти, які стоять на заваді більш широкій участі захисників Вітчизни у програмах забезпечення житлом. Активний інтерес присутніх на зустрічі учасників АТО до обговорюваної теми підкреслив актуальність житлових програм для людей.

На завершення зустрічі голова правління державної установи вручив Подяки Держмолодьжитла Андрію Долику і Тарасові Кузю голові й заступнику голови правління «Обласної спілки учасників АТО», членам правління Івано-Франківської міської асоціації учасників АТО.

Про соціальну і економічну складові програм Держмолодьжитла інформував Сергій Комнатний під час сьогоднішніх зустрічей із заступником голови Івано-Франківської обласної ради Сергієм Басарабом і міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим.

sayt3  sayt1

«Забезпеченість українців власним житлом є одним із вагомих аргументів для людей, які спонукають їх залишатися працювати вдома, - нагадав очільник Фонду під час спілкування в обласній раді. – Об’єднавши зусилля з органами місцевої влади і самоврядування, досягнемо помітних для людей результатів».

Зі свого боку, Сергій Басараб запевнив, що депутатський корпус Івано-Франківщини позитивно ставиться до реалізації житлової програми на рівні області. Презентацію можливостей регіонального управління Держмолодьжитла і досягнутих на цей час результатів його роботи буде винесено на одну з найближчих сесій облради.