• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Національна Гвардія України: інтерес до житлових програм Держмолодьжитла

Національна Гвардія України: інтерес до житлових програм Держмолодьжитла

20171207 094050

Сьогодні керівник Іпотечного Центру Держмолодьжитла Микола Марчук за запрошенням взяв участь в навчально-методичних зборах з начальниками квартирно-експлуатаційних служб територіальних управлінь та військових частин Національної Гвардії України.

Виступаючи на нараді, представник Фонду в своїй доповіді проінформував присутніх офіцерів про діючі державні пільгові житлові програми, що реалізує Фонд, та перспективи їх розвитку в наступному фінансовому році.

24957114 503578710015314 1789422225 o

Директор Іпотечного центру також акцентував увагу на тому, що діючі військовослужбовці в окремих державних житлових програмах мають можливість отримувати додаткові пільги, що дозволяє не витрачати щомісяця чималі гроші на оренду чужого житла, а інвестувати їх у власне. 

 На зустрічі були озвучені ідеї про можливі шляхи співпраці Держмолодьжитла та НГУ. НацГвардія, як структура, яка активно веде власне житлове будівництво, може отримати в особі Фонду вигідного партнера і кредитора. Микола Марчук також відповів на запитання учасників наради, запросив ознайомлюватися з можливостями програм через відкриті інформаційні ресурси Фонду та закликав активніше залучатися до співпраці для активізації роботи по забезпеченню житлом українських військовослужбовців.