• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Новий керівник Херсонщини має намір співпрацювати з Держмолодьжитлом

Новий керівник Херсонщини має намір співпрацювати з Держмолодьжитлом

На робочій зустрічі голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва з директором регіонального управління Держмолодьжитла Юрієм Волковичем і керівником будівельної компанії ТОВ "Молодіжний житловий комплекс м. Херсон" Андрієм Яценком обговорювався алгоритм системного вирішення житлових проблем мешканців регіону. Йшлося про реалізацію обласних і міських житлових програм, їх фінансування і строки виконання.

Першим кроком спільних дій став практичний аналіз стану справ у сфері забезпечення житлом, який голова обласної державної адміністрації, будівельники і керівництво РУ Держмолодьжитла провели безпосередньо на будівельному майданчику в Таврійському мікрорайоні Херсона.

sayt 19 07 sayt 19 07 1

Юрій Волкович ознайомив голову ОДА з житловими будинками, які протягом 20 років було споруджено компанією "МЖК" за програмами Держмолодьжитла.

Юрій Гусєв оглянув хід будівництва нових будинків, яке здійснює ТОВ «МЖК м. Херсон». Один з корпусів на 63 квартири буде введено в експлуатацію наприкінці 2019 року, такий самий другий корпус готується до здачі наступного року. Частину з цих квартир за традицією МЖК, у межах державних та місцевих програм отримають учасники АТО, багатодітні родини, молоді фахівці бюджетних установ.

Голова ОДА дав доручення розглянути ближчим часом питання виділення коштів на фінансування молодіжного житлового будівництва відповідно до затверджених обласних програм. Юрій Гусєв зазначив, що пріоритетом у роботі обласної державної адміністрації є створення комфортних умов для мешканців області, зміцнення економіки регіону, підтримка громад, і особливо молоді.