• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Новини регіонів: нові договори, нові щасливі новосели

Новини регіонів: нові договори, нові щасливі новосели

Регіональні управління Держмолодьжитла продовжують у межах наявного фінансування реалізацію житлових програм, як державних, так і місцевих.

За дев’ять місяців поточного року підписано понад 420 договорів з громадянами за всіма програмами, на що спрямовано більше 320 млн грн.

Зокрема, Волинське регіональне управління Держмолодьжитла надало черговий кредит на придбання житла учаснику антитерористичної операції на Сході нашої держави. Кредит надано за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла.

Власне житло придбає молода родина з чотирьох осіб, сім’я Святослава Іщука, яка стояла в черзі на отримання кредиту в РУ з липня 2020 р.

1

Укладено договір іпотеки з першим у Волинській області отримувачем кредиту в рамках проєкту «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» за рахунок коштів гранту, наданого Урядом Німеччини через Кредитну Установу для Відбудови (KfW).

 

Перший в регіоні кредит під 3% річних у гривні на 20 років отримала родина переселенців з Луганської області, яка мешкає в Луцьку. Щиро вітаємо родину Подзірова Андрія Олеговича, яка виховує двох дітей!

2

Тим часом Полтавське регіональне управління Держмолодьжитла вітає другого переможця рандомного відбору – родину Олександра, з оформленням та підписанням Кредитного договору на придбання житла відповідно до Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KFW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року №451).

3

Привітали у Полтавському регіональному управлінні Держмолодьжитла і третього переможця другого рандомного відбору – родину Інни Чєркашеної з підписанням кредитного договору на придбання житла. Придбання квартири відбулося в день народження пані Інни та стало для неї найкращим подарунком.

4

Вітаємо та бажаємо родинам добробуту й затишку у власних оселях! А тим, хто ще чекає на свій шанс, - щиро зичимо перемоги! Адже реалізація житлових програм Фонду триває.