ОГОЛОШЕННЯ

Шановні кандидати, які подали заяви про намір отримати кредит відповідно до «Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на придбання житла, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.11.2019р. № 980 (далі- Порядок)

Звертаємо Вашу увагу,

«реєстр кандидатів, що зареєструвалися для отримання пільгових довгострокових державних кредитів на придбання житла» оприлюднено у вигляді електронних таблиць та розміщено  на офіційних сайтах регіональних управлінь Держмолодьжитла.

Застерігаємо про наступне,

відповідно до пункту 7 Порядку, умови надання кредиту не поширюються на осіб, які за рахунок бюджетних коштів отримали державну підтримку або грошову компенсацію, або кредити на пільгових умовах на будівництво (придбання) житла.

Отже, при виявленні фактів зловживання, а саме надання неправдивої та недостовірної інформації кандидатом або членами їх сімей, таким особам буде відмовлено у наданні кредиту та повідомлено правоохоронні органи.