• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Працюємо для вас: житлове кредитування від Держмолодьжитла триває

Працюємо для вас: житлове кредитування від Держмолодьжитла триває

У першому кварталі 2023 року Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву продовжує видавати кредити громадянам за програмами, які на цей період часу отримують фінансування.

photo 2023 03 22 14 40 25

 

У Чернівцях у рамках виконання Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2023 рр. місцеве відділення Держмолодьжитла отримало на 1 квартал 2023 року 6,8 млн грн для надання довгострокових пільгових кредитів молодим сім’ям і одиноким молодим громадянам для придбання житла за рахунок коштів статутного капіталу Фонду.

Віталій Луцака – перший, хто оформив іпотеку цього року і став власником затишної квартири у м. Чернівці.

Для родини позичальника кредит був довгоочікуваним. Віталій зараз обороняє суверенітет і Незалежність нашої країни від агресора, тому на підписанні кредитного договору була присутня його дружина та мати.

photo 2023 03 22 14 40 20

 

Гарна новина з Тернополя. Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль. Навчання, робота. І весь цей час проживання в орендованому житлі. Така коротка історія Тетяни Сивулі, яка за порадою старшого брата, що раніше успішно скористався однією з державних програм кредитування придбання житла, звернулася до Держмолодьжитла, маючи на меті отримати кредит на власну квартиру.

Отримавши консультацію і вивчивши умови кредитування, у січні цього року Тетяна подала документи для реєстрації кандидатом в позичальники за програмою придбання житла.

І от сьогодні мрія дівчини втілилася в життя – Тетяна стала власницею затишної 1-кімнатної квартири в новому будинку і першою позичальницею в Тернопільській області у 2023 році, яка отримала кредит для молоді за рахунок коштів статутного капіталу Фонду відповідно до Порядку, встановленого постановою Уряду від 11.05.2011р. №488.

photo 2023 03 22 14 40 13

 

На Волині пільговим довгостроковим кредитом на придбання житла за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла скористався черговий позичальник. Цього разу власником затишної квартири у Луцьку став молодий підприємець Михайло Соботович.

Щиро вітаємо новоселів, бажаємо миру й затишку у власних домівках! І запрошуємо тих, хто потребує власного житла, вивчати умови програм на сайті Фонду.