• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Стратегічний пріоритет Конфедерації будівельників - співпраця з Держмолодьжитлом

Стратегічний пріоритет Конфедерації будівельників - співпраця з Держмолодьжитлом

Сьогодні, 20 квітня, заступник голови правління Держмолодьжитла Ельвіра Левченко (Эльвира Левченко) взяла участь у стратегічній сесії Конфедерації будівельників України. Метою спілкування фахівців будівельної галузі було визначити пріоритетні напрямки роботи КБУ на основі стратегічного плану Мінрегіону на 2018 рік, генерувати ідеї для вдосконалення векторів розвитку Конфедерації.

4  5

Сесія пройшла у форматі «світового кафе». Модерував виконавчий директор КБУ Віталій Грусевич.

У процесі обміну думками та ідеями Ельвіра Левченко поінформувала учасників сесії про основні напрямки роботи Держмолодьжитла і про те, як зробити державну житлову політику ефективною і спрямованою на реальне сприяння громадянам у забезпеченні житлом.

Зокрема, йшлося про те, що у Стратегічному плані Мінрегіону передбачена розробка урядових постанов про збільшення статутного капіталу Держмолодьжитла за рахунок коштів державного бюджету і про порядок використання цих коштів, а також про внесення змін до постанови №140 щодо забезпечення громадян доступним житлом.

За результатами стратегічної сесії КБУ одним з найбільш важливих пріоритетів Конфедерації визначено посилення співпраці з Держмолодьжитлом з метою реалізації державної житлової політики.