У Луцьку заручилися підтримкою міської влади

 

2

26 липня 2018року, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та директор Волинського Регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Тетяна Воробйова підписали Меморандум про співпрацю з Луцькою міською радою.

Метою даного меморандуму є консолідація зусиль сторін, спрямованих на дотримання закону України “ Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні “, зокрема сприяння громадянам участі у державних програмах кредитування.

Тетяна Воробйова наголосила: «Підписаний завдяки підтримки ЦНАП та Луцької міської ради Меморандум полегшить можливості мешканцям міста Луцька до доступу та отримання необхідної для них інформації. Ми також зможемо краще та зручніше надавати наші послуги, адже питання забезпечення житлом дуже актуальне. Кажу вам дякую, і сподіваюсь на подальшу співпрацю, що не обмежиться цим Меморандумом»

«Я думаю, що співпраця обов'язково буде. Для нас важливо, аби лучани були своєчасно та компетентно проінформовані про ті програми, які існують в нашому місті. Це дуже гарна справа, коли молодим сім'ям надається підтримка у вигляді пільгових кредитів на отримання житла. Це державна програма, яка дійсно може зробити людей щасливими», - відповів Григорій Пустовіт.3

Завдяки підписаному документу, у Центрі надання адміністративних послуг можна буде отримати новий пакет послуг з вирішення житлових проблем.

Консультацію у спеціалістів Волинського Регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з трьох діючих програм молодіжного кредитування та доступного житла можна отримати щоп'ятниці з 9.00 до 13.00 .