Відбулося засідання Ради директорів КБУ

 

28175607 1786712728069551 1474223920 nСьогодні голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний узяв участь у засіданні Ради директорів Конфедерації будівельників України, яке відбулося у конференц-залі Мінрегіону.

Відкриваючи засідання, заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе зазначив, що за результатами стратегічних сесій у Мінрегіоні, що пройшли на початку цього року, визначено основні перспективні завдання. Зокрема, у міністерстві працюватимуть над збільшенням фінансування державних житлових програм – з урахуванням того, що на програму «Доступне житло» у державному бюджеті поточного року передбачено 100 млн грн, тоді як запит Держмолодьжитла складав 1 млрд грн.

Також у планах – подальша модернізація житлових програм з метою підвищення їх прозорості та зручності для людей, сказав Парцхаладзе, запропонувавши членам Конфедерації долучатися до участі в житлових програмах.

З інформацією про стан законотворчої роботи у сфері регулювання галузі будівництва виступив перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Дмитро Андрієвський.

   Рада директорів розглянула інші питання порядку денного. Під час анонсу галузевих ініціатив, що опрацьовуються членами КБУ, йшлося про те, що Конфедерація тісно співпрацює з Держмолодьжитлом у формуванні стратегії розвитку житлових програм та їх реалізації.