Вітаємо новоселів у Херсоні

Сьогодні введено в експлуатацію житловий будинок в м. Херсоні по просп.200-річчя Херсона № 44, який споруджено за участі державних житлових програм, що реалізуються Держмолодьжитлом.

В урочистостях приймали участь голова правління Фонду Сергій Комнатний, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, заступник голови Херсонської ОР Зеленчук Василь, Начальник управління соціальної Херсонської міської ради Олена Рузгіс.

6

Всього завдяки державних програмам 40 родин стали власниками квартир у цій новобудові, з них 10 – учасники АТО.

4«Зараз ми бачимо яскравий приклад того, як слова переходять у діло. Всі ці родини отримують житло за пільговими умовами. Дуже приємно, що такі умови особливо стосуються родин хлопців, які знаходяться у АТО. Адже вони боронять на Сході наш з вами спокій і дають можливість спокійно реалізовувати такі проекти,» - розповів голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

Реалізація проекту щодо будівництва багатоповерхівки на 126 квартир стала можливою завдяки  співпраці Херсонського регіонального управління Державної спеціалізованої  фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» з Херсонською обласною державною адміністрацією, обласною та міською радами.8

Сергій Комнатний у своєму звернені зазначив, що саме на таких заходах ми добре відчуваємо результат нашої спільної роботи. Я щиро вітаю новоселів з отриманням ключів, бажаю родинного затишку, мира та злагоди, щоб у домівках завжди дзвінко лунав дитячий сміх. Подякував керівництву Херсонської ОДА, обласної та міської рад за плідну співпрацю та підтримку у реалізації молодіжних програм.

По завершенні урочистої частини, представники Держмолодьжитла, обласної та міської влади разом із щасливими володарями ключів від квартир оглянули нові помешкання.

 

Більше фото тут