Вітаємо регіональні управління з ювілеєм!

2 грудня виповнилося 20 років з дня створення регіональних управлінь Держмолодьжитла:

Волинського, Донецького, Житомирського, Закарпатського, Івано-Франківського, Кіровоградського, Миколаївського, Одеського, Полтавського, Тернопільського, Хмельницького, Черкаського, Чернівецького, Чернігівського.

Vitaemo 3

Правління і трудовий колектив Держмолодьжитла вітають колег з ювілеєм і бажають нових професійних і особистих вершин!

Шановні колеги, друзі, однодумці!

Прийміть щирі вітання з нагоди 20-ліття створення регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»!

Пройдений Вами шлях завдовжки у два десятки років плідної та успішної діяльності, високопрофесійне, відповідальне ставлення до виконуваної роботи забезпечили Вам повагу як від людей, які беруть чи брали участь у житлових програмах, так і з боку ваших колег із великої загальноукраїнської сім’ї Держмолодьжитла.

Разом, пліч-о-пліч долаючи проблеми, ми переживаємо різні часи. І наскільки складними є виклики сьогодення – відомо лише нам із Вами. Тільки ми знаємо, яких зусиль вартує продовження реалізації державних і місцевих житлових програм. Але попри все ми не зійдемо з обраного шляху і продовжимо робити усе від нас залежне, щоб дати позитивну відповідь на очікування людей.

Шановні колеги! Ваш дружний колектив напружено працює над реалізацією існуючих житлових програм та розробляє нові спільно з місцевою владою і органами самоврядування. Ви втілюєте непересічні ідеї для забезпечення українців якісним і доступним житлом. Звертаючись до Вас, люди можуть бути впевнені, що отримають високопрофесійну консультацію чи фахову послугу.

Щиро вдячні Вам за багатолітню сумлінну працю. Протягом 20 років ми неодноразово пересвідчувалися у Вашій кваліфікованості. Високо цінуємо Ваш внесок у роботу Фонду.

Хай щастить Вам на нелегкому і почесному професійному шляху! Нехай наші партнерські й дружні відносини надалі лише міцнішають.

Бажаємо усьому колективу регіонального управління подальшого розвитку і реалізованих програм. А кожному з Вас особисто зичимо здоров’я, фірмового «МЖКівського» оптимізму, усіляких гараздів, сил і наснаги у служінні спільній справі. Нехай доля дарує радість від результатів роботи, відчуття людської  й професійної значущості. Миру й злагоди вам!

Ще раз від щирого серця вітаємо Вас із ювілеєм! Подальших успіхів та років спільної плідної праці!

 

З повагою,

Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву

Сергій КОМНАТНИЙ