Вітаємо родини Тернопільщини!

sayt 2

Сьогодні, 20 березня, в Тернополі у приміщенні облдержадміністрації голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний і голова обласної державної адміністрації Степан Барна в урочистій обстановці вручили сертифікати на право власності на новозбудоване житло п’ятьом сім’ям. Усі вони скористалися державними програмами, що реалізовуються Держмолодьжитлом у Тернопільській області.

Державною програмою будівництва доступного житла скористалися: дві сім’ї учасників АТО і дві – внутрішньо переміщених осіб. Загальна сума наданої їм підтримки з державного бюджету для придбання житла склала 1,46 млн грн.

Також право власності на житло отримав педагог М. Грім. Він скористався програмою кредитування науково-педагогічних та педагогічних працівників за рахунок коштів державного бюджету. Сума наданого кредиту склала 375 тис. грн.

Зокрема, за допомогою цієї програми невдовзі справлятимуть новосілля родини учасників АТО Дмитерків і Пілярчуків та внутрішньо переміщені особи Л. Глушкова і В. Міненко.

sayt 1

А загалом за програмами, які адмініструє Тернопільське регіональне управління Держмолодьжитла, 2018 року власні оселі придбали 14 родин, серед яких - учасники АТО, ВПО, педагоги.

Цього ж дня відбулася зустріч Сергія Комнатного з головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною. Йшлося про подальший розвиток житлових програм у Тернопільській області та поглиблення співробітництва з владою регіону. Слід відзначити зацікавленість очільників Тернопільщини в конкретній співпраці з Державним фондом задля задоволення потреб тернополян у житлі.

Після завершення зустрічей в обласній держадміністрації голова правління Держмолодьжитла взяв участь у програмі «Акценти», яка транслювалася в прямому ефірі місцевого телеканалу TV-4.