Вітаємо з Днем будівельника!

Шановні колеги, ділові партнери, друзі!

Від імені Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» щиро вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!

Будівничий! У всі часи ця професія була й залишається однією з найбільш важливих для людства. Допомогти людям отримати надійний дах над головою, збудувати своїми руками, своїм талантом власний дім як основу для стабільного щасливого життя – що може бути благородніше за це покликання?

Значення будівельної галузі для економіки України і кожного з нас важко переоцінити. Адже у ваших руках – ключі до комфортного життя мільйонів наших земляків.

У день професійного свята хочу побажати вам цікавих ідей, реалізованих проектів, нових збудованих об’єктів. Нехай ваша праця приносить задоволення та  гідні оцінки від людей.

Цеглина до цеглини, міцно й на віки хай будується щастя у ваших долях, а стіна ваших надій і радості буде надійною і непорушною.

Бажаю вам не втомлюватися вдосконалювати свою майстерність, отримувати задоволення від професійної діяльності.

Міцного здоров'я вам, сил, життєвої енергії, родинного щастя, достатку!

Користуючись нагодою, хочу запевнити, що Держмолодьжитло й надалі буде вашим надійним партнером у нашій спільній благородній справі – забезпеченні українців якісним власним житлом.

Зі щирою повагою і сподіванням на подальшу плідну співпрацю,

Сергій Комнатний,

Голова правління Держмолодьжитла