Вітаємо зі святом!

Сьогодні в перший день літа весь світ відзначає чудове і радісне свято День захисту дітей. Метою якого є нагадування о необхідності соціального захисту прав дитини та закликання батьків, громадських організацій, уряду визнати їх та сприяти здійсненню.

deti.1jpg

Адже найдорожчою цінністю для кожної родини у всі часи були і залишаються діти. Це наше майбутнє, заради якого ми творимо, будуємо задуми, втілюємо їх у життя. Кожен з нас намагається створити надійний дах над головою своїй родині, але насамперед  - нащадкам. На жаль, у нинішніх економічних умовах далеко не кожному по кишені вирішити це питання самотужки. Держмолодьжитло повинно стати інструментом дієвої допомоги сотням тисяч українських родин, які розраховують на підтримку держави у вирішенні їхнього житлового питання. Якісно змінивши сам підхід до житлової політики в Україні, завдяки системному і достатньому фінансуванню ми забезпечимо право українців жити і працювати вдома, а не шукати щастя під чужими парканами.

Сучасна житлова політика може, повинна і, вірю, займе належне місце в системі державних стратегічних рішень. Рішень, які повернуть молодому поколінню роль фундаменту, на якому ми будуватимемо надійний, затишний і комфортний Український Дім. Дім, де шануватимуть кожного по його заслугах. І де головним принципом політики держави буде Справедливість.

Щиро вітаю нас всіх зі святом!

Бажаю щастя, міцного здоров’я, сяючих посмішок, добра і сімейного затишку. Завжди впевнено дивитесь у майбутнє, адже саме від Нас залежить те, яким воно буде.

Голова правління Держмолодьжитла

Сергій Комнатний.