З Новим роком та Різдвом Христовим

Дорогі  друзі, колеги, шановні наші клієнти і партнери!

Ось і добігає кінця 2019 рік. Більш ніж півтора тисячам родин він приніс власне житло, придбане через програми Держмолодьжитла за підтримки держави та місцевої влади. Сподіваємося і працюємо для того, щоб наступного року кількість таких щасливих родин стала значно більшою.

У 2020-ий ми входимо з новими задумами і сподіваннями. Упевнений: наша згуртованість і об’єднання зусиль дадуть змогу забезпечити у новому році успіх в пошуку сталих рішень для забезпечення громадян достатнім, безпечним та доступним житлом.

Колектив Держмолодьжитла продовжить реалізацію житлових програм, які фінансуються з Державного бюджету України. Великі сподівання покладаємо на їхнє повноцінне наповнення коштами, запорукою чому вважаємо заяву Президента України Володимира Зеленського про намір активізувати роботу із забезпечення громадян нашої країни житлом – насамперед тих, хто найбільше потребує підтримки держави.

Працюватимемо і над збереженням тенденції останніх років щодо збільшення фінансування житлових програм з місцевих бюджетів. Відстоюватимемо чільні позиції житлової проблематики у програмах влади і політичних сил.

Друзі! У ці передсвяткові дні хочу побажати кожному з вас, щоб Новий рік і Різдво Христове увійшли до наших домівок щедрими і веселими гостями, засіяли злагодою, подарували успіхи на життєвих шляхах!

Нехай для усіх нас цей рік стане кращим, принесе здоров’я, достаток, багато радісних днів. А для нашої спільної будівельної родини – хай він буде роком справжнього економічного піднесення, результати якого відчує кожна українська сім’я!

Щасливих Новорічних і Різдвяних свят!

Щиро Ваш,

Сергій Комнатний,

Голова правління Держмолодьжитла