З Різдвом Христовим і Новим 2022 роком!

Дорогі друзі, колеги, шановні громадяни України!

Спільними зусиллями, завдяки кращим людським якостям долали ми перепони, які готував нам рік, що минає. Переконаний, усі ми сповна заслужили право сподіватися на краще майбутнє.

Хочеться побажати, щоб задумане збулося в році новому, щоб усім усміхалася удача, не полишали внутрішня радість і душевний комфорт. Хай зростають красиві будинки ваших мрій на міцному фундаменті задумів, хай успішними будуть починання.

Нехай наше з вами життя сповнюється яскравими фарбами, а проблеми обходять стороною. Хай у домівках панують доброта, взаєморозуміння і повага, а у вашому родинному колі назавжди оселяться любов і достаток.

Бажаю усім вам – нашим нинішнім і майбутнім клієнтам, колективу центрального апарату і регіональних управлінь – міцного здоров’я, гарного настрою і оптимізму. Нехай 2022 рік принесе кожному з вас багато приємних подій, а все, про що хочеться забути, залишиться в році минулому.

І головне – мирного неба нам усім над головою, можливості спокійно будувати свої плани і реалізовувати їх якнайкраще. Зустрічаймо Різдво і Новий рік у затишку, здоров’ї і повноті сил!

З повагою,

Сергій Комнатний,

 

Голова правління Держмолодьжитла