• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Збільшено статутний капітал Держмолодьжитла – буде нове житло для українців

Збільшено статутний капітал Держмолодьжитла – буде нове житло для українців

 

Міністерство розвитку громад і територій своїм наказом збільшило статутний капітал Державної спеціалізованої фінансової установи “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” на суму 29 млн грн – до 360,355 млн грн.

Завдяки ухваленому рішенню буде збільшено кількість виданих кредитів на придбання власного житла молодим сім’ям, учасникам АТО і внутрішньо переміщеним особам.

Окремо як позитивний факт наголосимо, що одним із перших кроків нової очільниці міністерства Альони Бабак стало рішення про збільшення фінансування житлової програми. Це дає сотням тисяч українських родин надію на те, що з приходом до керівництва держави нової молодої команди відбудуться зрушення на краще у питанні належного фінансового наповнення державних житлових програм, а в стратегічному сенсі – розпочнеться модернізація усієї сфери житлової політики в Україні.

Довідка. Всього за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла видано 1013 кредитів громадянам на придбання житла. З них 74 – родинам учасників АТО і ВПО.

З умовами кредитування зі статутного капіталу можна ознайомитися на сайті Фонду за адресою:

 https://www.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/kredyt-z-statutnoho-kapitalu