Житлові програми на Луганщині – це реально

Garbuz

На сесії міської ради Сєвєродонецька (Луганська область) затверджені дві житлові програми.

Це Програма забезпечення молоді житлом у м. Сєвєродонецьку на 2018-2020 роки. Вона передбачає фінансування за рахунок місцевого бюджету та інших джерел в розмірі 22923,7 тис. грн. на три роки. 

Також затверджена Програма сприяння будівництву доступного житла для окремих категорій громадян в м. Сєвєродонецьку на 2018-2020 роки. Її фінансування за рахунок місцевого бюджету та інших джерел складе 18000 тис. грн. на три роки

Тексти і умови програм будуть найближчим часом розміщені в розділі «Житлові програми» на сайті Луганського регіонального управління Держмолодьжитла: https://lg.molod-kredit.gov.ua/

Раніше розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза №275 від 3 квітня ц.р. затверджено Регіональну цільову програму забезпечення молоді житлом на 2018-2020 роки.

Документ набуде чинності після завершення процедури реєстрації в органах юстиції.

7 4


Нагадаємо, нещодавно Сєвєродонецьк з робочим візитом відвідав голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний. У приміщенні Луганської обласної держа

вної адміністрації відбувся «круглий стіл» «Механізми забезпечення житлом мешканців Луганської області в рамках модернізації державних та місцевих житлових програм».

Під час візиту очільник Держмолодьжитла, керівник Луганського регіонального управління Держмолодьжитла і в.о. голови ЛОДА підписали Меморандум про співпрацю та заручилося підтримкою обласної влади у подальшому розвитку житлових програм.

Також було підписано Меморандум про співпрацю між керівником Держмолодьжитла, керівником Луганського регіонального управління Держмолодьжитла і в.о. міського голови Сєвєродонецька Ігорем Слєсарєвим.