Житлові програми: реальні результати для людей

Найбільш приємні новини – ті, в яких ідеться про отримання власного житла, про новосілля, які святкують українці. Такі події дають наснагу ще більш інтенсивно працювати для сотень тисяч наших громадян, які потребують вирішення житлового питання. Працюючи над збільшенням фінансування житлових програм, ми прагнемо, щоб лік кількості родин, до яких прийде свято, цього року йшов не на десятки, а на тисячі.

І хоч події, про які йдеться, відбулися наприкінці року минулого, згадати про них на початку 2018-го буде дуже доречним – щоб задати правильний камертон на увесь новий рік.

Отже, нам приємно повідомити, що у грудні 2017 року в Житомирі по вул. Вітрука (6 черга будівництва) введено в експлуатацію двосекційний 10-поверховий житловий будинок із вбудовано-прибудованими громадськими приміщеннями, який брав участь у державних житлових програмах. Щасливими  новоселами стали чотири молоді сім’ї.

Забудовником є ПрАТ «Фаворит Компані». Зданий будинок – вже четвертий  від цього забудовника, які бере участь у державних житлових програмах. За кілька минулих років введено в експлуатацію три житлових будинки.

***

Загалом грудень-2017 став особливим для житомирян, які чекають на власне комфортне житло. Цього місяця у обласному центрі введені в експлуатацію четверта і п’ята секції багатоповерхового житлового будинку по вул. Євгена Рихліка, 11 (забудовником – ТОВ «АРТХАУС ГРУП»). Двома місяцями раніше було урочисто здано 1-3 секції цього будинку.

09 01 2018 Житомир ЖК Домашній 2

Будинок включений до переліку об’єктів, які беруть участь у державних житлових програмах. Ще одна молода сімя отримала квартиру за програмою пільгового молодіжного кредитування. 

***

Гарними новинами раді поділитися і в Херсоні. Тут в останні передноворічні дні будівельною компанією "Молодіжний житловий комплекс" отримано сертифікат із введення в експлуатацію І блок-секції 9-поверхового будинку на 63 квартири по проспекту 200-річчя Херсона у IV Таврійському мікрорайоні міста.

Завдяки спільним зусиллям місцевої влади, депутатів, регіонального управління Держмолодьжитла і громадян-інвесторів та учасників житлових програм завершено будівництво ще одного житлового будинку у Херсоні у межах житлових програм.

11 молодих родин за кошти місцевих бюджетів отримали пільгові кредити на будівництво житла (3 родини учасників АТО, 3 багатодітні родини та інші категорії громадян).

Держмолодьжитло бажає новоселам мирного, щасливого й заможного життя у нових оселях! У свою чергу, ми дбаємо про те, щоб і цього року не забарилися чергові радісні новини з інших областей нашої країни!