• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Будинок в ЖК "Місто квітів" включено до Переліку об'єктів будівництва

Будинок в ЖК "Місто квітів" включено до Переліку об'єктів будівництва

 квітів. Парковий квартал. 2 5390 728x546

25 липня поточного року Правлінням Держмолодьжитла погоджено включення останньої черги (будинок 5-А) житлового комплексу по вул. Тираспольській, 43 у м. Києві до Переліку об’єктів на будівництво яких можуть спрямовуватися кредитні кошти громадян-інвесторів – позичальників Держмолодьжитла.

Замовником будівництва об’єкта виступає ТОВ «МЖК Оболонь», що має позитивну історію співпраці з Держмолодьжитлом за державними житловими програмами. В даному об’єкті кандидатам в позичальники запропоновано на вибір 72-і квартири загальною площею 3,7 тис м2, вартість яких становить від 18 550 грн. до 22 240 грн.   Фінансування об’єкта відбувається за участі Фонду фінансування будівництва, управителем якого виступає ТОВ «Фінансова компанія» «ПрімІнвест». Плановий термін введення в експлуатацію – вересень 2017 року. З детальною інформацією про об’єкт можна ознайомитися на сайті ТОВ «МЖК Оболонь».

 квітів. Парковий квартал. 4 5395 728x546

 12 позичальників Держмолодьжитла вже обрали квартири в комплексі будинків на Тираспольській, 43, отримали кредити за державними житловими програмами та проінвестували кредитні кошти у будівництво.  З умовами кредитування ви можете ознайомитися на нашому сайті у розділі "Житлові програми" (Кредит зі статутного капіталу).

Загалом на сьогоднішній день за участі кредитного ресурсу Держмолодьжитла відбувається фінансування будівництва та придбання більше 100 житлових будинків у всіх регіонах України,  в які 495 молодих сімей проінвестували 259,4 млн. грн., з них 234,6 млн. грн. – кредити Держмолодьжитла.

  Всього з початку року введено в експлуатацію 16  житлових будинків загальною кількістю квартир – 1 517, які споруджувалися за участі державних житлових програм, з них 120 квартир загальною площею  - 118,8 тис.м2 - для учасників програм.