• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Черкаське регіональне управління Фонду: новий об'єкт будівництва

Черкаське регіональне управління Фонду: новий об'єкт будівництва

За рівнем забезпеченості власним житлом Україна займає останнє місце в Європі. Держава свого часу відмовилась за певними виключеннями від політики надання громадянам безоплатного житла, але в Україні існують механізми для вирішення цієї проблеми. На сьогодні є актуальною масштабна реалізація  програм пільгового кредитування родин, які потребують поліпшення житлових умов.

14456 1456x1092

Мрія молодих сімей про власну оселю втілюється в реальність в тому числі завдяки програмі довготермінового пільгового молодіжного кредитування за рахунок власних коштів Фонду. Як повідомляється на сторінках сайту регіонального управління, Черкаське РУ уклало договір про співробітництво ще з одним забудовником, на об'єкт будівництва якого будуть спрямовуватися кошти Фонду.

Новий обєкт - це сучасний 15-поверховий цегляний будинок, розташований в красивому та перспективному черкаському мікрорайоні «Митниця», з комфортними, світлими та теплими квартирами різного планування. Будівництво об'єкту планується завершити в IV кварталі 2017 року.

Детальніше про подію та сам будівельний об`єкт можна дізнатися на сайті Черкаського РУ за цим посиланням: http://chk.molod-kredit.gov.ua/node/89