• Головна /
  • ПРЕС-ЦЕНТР /
  • Новини /
  • Делегація Держмолодьжитла бере участь у сесії Комітету ООН

Делегація Держмолодьжитла бере участь у сесії Комітету ООН

Голова правління Державного фонду молодіжного житлового будівництва Сергій Комнатний і перший заступник голови правління Фонду Іван Парух беруть участь у роботі 78-ої сесії Комітету з житлового господарства та землекористування Європейської економічної комісії ООН, що проходить у Женеві з 8 по 10 листопада.

IMG df21b2bced6dfa5aff8dc9ff20c8b6e8 V

Сесія є платформою для обміну досвідом і думками на високому рівні про досягнення та виклики, пов’язані з реалізацією Порядку денного в галузі сталого розвитку на період до 2030 року, Новий порядок денний для розвитку міст і Женевська хартія ООН про стале житлове господарство.

OON Brochour

У межах сесії 8 листопада відбудеться Міністерська конференція за участі міністрів і високопоставлених представників влади, відповідальних за питання житлового господарства, землекористування і розвитку міст. Конференція затвердить Женевську декларацію міністрів щодо сталого житлового господарства і міського розвитку.

Виступ очільника Держмолодьжитла Сергія Комнатного запланований 8 листопада в рамках «круглого столу» «Гідне, доступне, достатнє і здорове житло для всіх» під час Міністерського сегменту 78-ої сесії Комітету з житлового господарства та землекористування ООН.

Під час цього засідання його учасники шукатимуть відповіді на питання про досягнення в галузі надання гідного, доступного і достатнього житла та про виклики у цій сфері, деякі з яких можуть бути вирішені за допомогою регіонального співробітництва і обміну досвідом.

Усі витрати, пов’язані з участю в сесії Комітету ООН представників Держмолодьжитла, у повному обсязі відшкодовують організатори заходу.